Vägrade lämna bostad

29 JUN 2012
Skrivet av :
En Älvsbykvinna ringde polisen under torsdagskvällen om problem med en onykter man, vilken på grund av sitt tillstånd var oförmögen att lämna hennes bostad.

Det var under torsdagseftermiddagen som en kvinna från Älvsbyn ringde Polisen och berättade att hon hade bekymmer med en manlig bekant, som druckit sig redlös och nu var oförmögen att lämna hennes lägenhet. Detta trots flera anmaninar av lägenhetsinnehaverskan.

Till följd av detta skickades en polispatrull till platsen vilka intitialt avvisade mannen från lägenheten. Det stod dock klart att mannen inte kunde klara sig själv (på grund av berusning) varför denne nödgades medtas till polisstationen för tillnyktring. (LOB)

Om Skribenten
Trodde att han gått i pension men har insett att han nu har mer att göra än han någonsin haft som grönklädd.