Vädret stoppade inte cruisare

02 JUN 2012
Skrivet av :
För andra året i rad arrangerades cruising i Älvsbyn, en cruising där gammalt möter nytt. Ifjol stängdes stora delar av Storgatan av klockan 22:00, men genom sitt engagemang lyckades arrangören Daniel Nordlund få kommunen att hålla gatan öppen ett par timmar extra.

Ett hundratal bilar cirkulerade på byn under kvällen, både gamla och nya. Oturligt nog hade inte bilåkarna vädret med sig, istället för sol ösregnade det. Men det stoppade inte dom glada entusiasterna som fortsatte snurra långt in på kvällen.
Text: Robin Nilsson
Foto: Sterling och Robin Nilsson

Om Skribenten
Frida är en inspirerad tvåbarnsförälder som kan liknas vid en schweisisk armékniv; multifunktionell till max. Förutom idéer producerar hon annonser och artiklar. Brinner för (och med) byaanda och drömmer om världsfred.