Sommarbandet i Lomtjärnsparken

29 JUN 2012
Taggar :
Skrivet av :
För fjärde torsdagskvällen i rad har ABF arrangerat musikunderhållning i Lomtjärnsparken tillsammans med den lokala musikföreningen SMÄKK. Ett stort antal människor har besökt Lomtjärn tidigare kvällar för att ta del av de musikuppträdanden som pågått, och veckans uppträdande var inget undantag.

Kvällens underhållning stod Jan ”JaMa” Martinsson och de nybildade bandet ”Sommarbandet” för.
Först ut på kvällens agenda var ingen mindre än solosångaren Jan ”JaMa” Martinsson. Janne bjöd på en blandad repertoar under sommarkvällen. Låtar som ”Blowin’ in the Wind”, ”Born to be Wild”, ”Another Brick in the Wall” och ”Hero of War” strömmade ut ur högtalarna för publiken i parken.

 

Efter att Janne tackat för sig presenterade han kvällens storband: Sommarbandet. I bandet finner man den rutinerade sångerskan Sheilla Ishimwe, sångerskan Malin Sandgren, de två gitarristerna David Nyström och Joakim Enberg, keyboardspelaren Karin Nordberg och sist men inte minst trummisen Adrian Lundmark.

 

Sommarbandet bildades och började lira tillsammans under förra veckan, men trots det lyckades bandet ändå leverera ett bra uppträdande.
– Over all bra. Små misstag då och då, men annars gick det bra, berättar David Nyström efter genomförd spelning.
Kritiken från publiken var bra och applåderna likaså. Bandet bjöd på låtar som ”Gimme! Gimme! Gimme!”, ”Apologize”, ”Mercy” och ”Black or White”

Nästa vecka kommer älvsbysonen Jonas Eriksson och uppträder.

Text och Foto: Robin Nilsson

 

Om Skribenten
Robin är en flitiga medhjälpare.