Släkten värst när Älvsbyn förlorade

07 JUN 2012

Anna Stenberg gjorde två mål för Älvsbyn i bortmatchen mot Piteå. Men det hjälpte föga. Älvsbyn förlorade till slut med 2-8 (2-4) sedan förre älvsbyspelaren Lisa Renlund gjort två mål i andra halvlek.
Släkten är värst!

Redan efter en halvtimmes spel hade Piteå gjort tre mål och såg ut att gå mot en säker seger. Men Älvsbyn fotsatte att kämpa och efter två mål av Anna Stenberg i den 36:e respektive 40:e minuten skapades nerv i matchen på nytt.

Tyvärr för Älvsbyns del, hann Lotta Ökvist, sätta Piteå fjärde mål precis innan pausvilan. Det sög mod och energi ur ÄIF-tjejerna.

Andra halvlek fortsatte Piteå sin dominans och siffrorna rann iväg till 2-8. Bland annat sedan snabba Lisa Renlund, som i fjol spelade i Älvsbyn, gjort två mål mot sina förra lagkamrater.

Det är bara för Älvsbyn att ta nya tag!

Målskyttar: 1-0 Emma Olofsson, 2-0, Moa Lindgren, 3-0 Emmy Karlsson, 3-1 Anna Stenberg, 3-2 Anna Stenberg, 4-2 Lotta Ökvist, 5-2 Lotta Ökvist, 6-2 Lisa Renlund, 7-2 Lisa Renlund, 8-2 Emma Olofsson.

På grund av härjande influensa bland justnuredaktionens medarbetare så kommer det här referatet lite sent. Vi ber om ursäkt för detta!