Knapp förlust

22 JUN 2012
Skrivet av :

Älvsbyns utvecklingslag i division sex förlorade hemmamatchen mot Alter/Rosvik med 2-3 (1-2).
– Men oavgjort hade väl varit mest rättvist, tycker Lars Westerlund, tränare i Älvsbyn.

Gästerna på Älvåkra var hela tiden i förarsätet. Men Älvsbyn kämpade ikapp. 0-1 blev 1-1 och 1-2 blev 2-2. Joakim Lundqvist gjorde hemmalagets båda mål. Men Gästerna kunde avgöra med tolv minuter kvar. Älvsbyn skapade dock många chanser och med lite flyt hade poängen fördelats annorlunda.

Se fler bilder nedan.

TEXT: TONY BERGLUND  FOTO: STERLING NILSSON

Om Skribenten
Frida är en inspirerad tvåbarnsförälder som kan liknas vid en schweisisk armékniv; multifunktionell till max. Förutom idéer producerar hon annonser och artiklar. Brinner för (och med) byaanda och drömmer om världsfred.