Bråk i centrum

28 JUN 2012
Skrivet av :
Vid 17-tiden fick SOS Alarm in uppgifter om att ett bråk med tillhyggen pågick vid Coop Extra i Centrala Älvsbyn. Piteåpolisen sände en patrull till platsen, där de fortfarande var kvar efter 18 tiden och tog upp uppgifter från vittnen och inblandade.

UPPDATERING:
Enligt vittnesuppgifter har en av männen använt något slags tillhygge vid misshandeln. Till följd av ovan omständigheter skickas både polis- och ambulanspersonal till platsen. Händelsen slutade med att en gärningsman greps och den drabbade fördes med ambulans (blödande sårskada från huvudet) till sjukhuset för omplåstring och tillsyn. Den gripne sedemera även anhållen av jouråklagare.

Om Skribenten
Trodde att han gått i pension men har insett att han nu har mer att göra än han någonsin haft som grönklädd.