Sommarvacker – inifrån och ut

31 MAJ 2012
Skrivet av :
Så lät den lockande ibjudan som många älvsbybor hörsammat under onsdagskvällen i Kraft & Hälsas lokaler. I ett samarbete mellan Calm and Beauty, Jennies friskvår och Kraft & Hälsa bjöds det på pressentationer av produkter i hälsans tecken, smakprover, specialerbjudanden och uppvisningar.

Strax efter kl 18 var det redan i det närmaste fullsatt i lokalen av de som hörsammat erbjudandet, som tydligen fått nästan alla Älvsbyborna och gå man ur huse, för att se hur man både kan bli vackrare, äta och träna rätt.

Ett lyckat evenemang som säkert kommer att återkomma då ett tydligt intresse finns.

Text och Foto: Sterling Nilsson

 

Om Skribenten
Våra gästskribenter består av personer som intresserar sig för allt som berör Älvsbyn med omnejd. De bidrar med bilder, reportage och artiklar som vi får inskickade. Allt för en ännu mer levande sida.