Sommarvacker – inifrån och ut

31 MAJ 2012
Skrivet av :
Så lät den lockande ibjudan som många älvsbybor hörsammat under onsdagskvällen i Kraft & Hälsas lokaler. I ett samarbete mellan Calm and Beauty, Jennies friskvår och Kraft & Hälsa bjöds det på pressentationer av produkter i hälsans tecken, smakprover, specialerbjudanden och uppvisningar.

Strax efter kl 18 var det redan i det närmaste fullsatt i lokalen av de som hörsammat erbjudandet, som tydligen fått nästan alla Älvsbyborna och gå man ur huse, för att se hur man både kan bli vackrare, äta och träna rätt.

Ett lyckat evenemang som säkert kommer att återkomma då ett tydligt intresse finns.

Text och Foto: Sterling Nilsson

 

Om Skribenten
Frida är en inspirerad tvåbarnsförälder som kan liknas vid en schweisisk armékniv; multifunktionell till max. Förutom idéer producerar hon annonser och artiklar. Brinner för (och med) byaanda och drömmer om världsfred.