SMÄKK:s nya klubblokal på Forum

26 MAJ 2012
Skrivet av :
 

Invigdes på lördageneftermiddagen genom öppet hus och att bjuda på livemusik och säljas fika.Föreningen har målat och fräschat till lokalen i källaren på Forum. Man har även byggt en scen och ställt iordning en ljudanläggning som kommer att vara stationär i klubblokalen, där alla medlemmar skall erbjudas att komma repa när de så känner för det.

– Det har verkligen blivit en helskön och ändamålsenlig lokal, säger en glad ordförande Thomas Hedberg, som hoppas kunna erbjuda alla musikintresserade ett nytt ställe att mötas och jamma på.

SMÄKK kommer att satsa mycket på att jobba utifrån den egna lokalen, men kommer även under sommaren att bjuda på musik i Lomtjärnsparken på torsdagar under juni-juli.

Fakta: SMÄKK = Stimulans av Musik inom Älvsby Kommuns Kulturliv

Text och Foto: Sterling Nilsson

 

Om Skribenten
Våra gästskribenter består av personer som intresserar sig för allt som berör Älvsbyn med omnejd. De bidrar med bilder, reportage och artiklar som vi får inskickade. Allt för en ännu mer levande sida.