Näringsliv och kommunfolk kopplade gemensamt av från jobbet

03 MAJ 2012
Skrivet av :

Under torsdagskvällen var det bowling på schemat för närmare 20 personer, bestående av köpmän, samt representanter från Älvsbyns kommun, Företagarna och LRF.

Företagarna hade bjudit in dom andra gängen för en vänskaplig match, och ett tillfälle att hitta på något trevligt tillsammans. Men nog fanns det allt ett litet sug att vinna bland deltagarna. – Det gäller inte att kämpa väl, utan att vinna, berättar Elisabeth Nordström med ett skratt.

Många skratt hördes bland banorna mellan ljuden av kastade klot och fallande käglor. Det var ett ypperligt tillfälle att komma bort från tankarna om jobbet och istället fokusera på något trevligare, som att slå en eller annan strike.

Kvällen visade sig vara riktigt uppskattad bland deltagarna.
– Det är roligt och trevligt, och det fyller ett syfte, berättar Älvsbyns Näringslivschef Pär Nilsson.

Många käglor föll under torsdagskvällen. Många spelare hade inte så många timmar bakom sig vad gäller bowling, men det ligger mest på hur man har förberett sig inför kvällen.
– Jag har bowlat några gånger tidigare, men jag kör mest mental träning, berättar Pär.

Även Anette Burström från Calm and Beauty fanns med på deltagarlistan. Anette lyckades få ner en och annan kägla under matcherna, något som gladde henne.
– Det går ju riktigt bra, berättade en glad Anette Burström som tyckte att kvällen vart bra och att det var härligt att slippa tänka på jobbet och istället vara ute och träffa andra.

Text: Robin Nilsson
Foto: Sterling Nilsson

Om Skribenten
Våra gästskribenter består av personer som intresserar sig för allt som berör Älvsbyn med omnejd. De bidrar med bilder, reportage och artiklar som vi får inskickade. Allt för en ännu mer levande sida.