Cyklar bytte ägare

19 MAJ 2012
Skrivet av :

Det var ett femtiotal Älvsbybor som lämnade in sina cyklar på Cykelbytardagen på Storgatan före kl 10 lördagen, för att få den såld under dagen förhoppningsvis.En av många var Terje Björk som lämnade in sin dotters urvuxna cykel och med en förhoppning att få den såld. Allt för en ringa avgift på 20:- fick man lämna in cykeln som sedan var till försäljning fram till 1230. Därefter fick man hämta sin cykeln eller de pengar som den sålts för.
Intresset att köpa var det inget fel på och det var rätt många cyklar som bytte ägare.

Text och Foto: Sterling Nilsson

Om Skribenten
Frida är en inspirerad tvåbarnsförälder som kan liknas vid en schweisisk armékniv; multifunktionell till max. Förutom idéer producerar hon annonser och artiklar. Brinner för (och med) byaanda och drömmer om världsfred.