Röda Korset har bytt öppettider

24 APR 2012
Skrivet av :

Både Kupan och Möbelkupan i Älvsbyn har ändrat sina öppettider. Anledningen till att butikerna ändrat sina öppettider är på grund av att man vill arbeta mer och på så sätt få in mer pengar till organisationen, istället för att gå rastlös om dagarna.

Man har även gjort om så att både Kupan och Möbelkupan har samma öppettider. Gerd Svanborg med personal önskar alla hjärtligt välkomna att besöka butikerna under dom nya tiderna:

Måndag och Fredag
10:00 – 16:00
Tisdag
10:00 – 18:00

Text och Foto: Robin Nilsson

Om Skribenten
Frida är en inspirerad tvåbarnsförälder som kan liknas vid en schweisisk armékniv; multifunktionell till max. Förutom idéer producerar hon annonser och artiklar. Brinner för (och med) byaanda och drömmer om världsfred.