Radiohuset har fått en makeover

02 APR 2012
Skrivet av :
Ola Granberg satsar i Älvsbyn. Den nya butiken har utökats
med 95 kvadratmeter.

Radiohuset i Älvsbyn har fått en makeover. Efter att Pärlfoto bestämt att lägga ner sin verksamhet valde Radiohusets ägare Ola Granberg att överta butikens lokal och göra om denna till en del utav sin egen butik. Hela 95 nya kvadratmeter har affären fått.
– Vi har känt länge att vi varit i behov av en större lokal, säger Ola.


Tidigare under mars månad meddelade Ola Granberg att systerbutiken Wiksténs i Piteå lägger ner på grund av för dålig lönsamhet. Istället valde han att satsa helt på butiken i Älvsbyn. Efter att ha tagit över grannbutiken Pärlfotos lokal genomfördes en makeover i hela butiken. Inredningen fick en ny look, tidigare beklädde rödfärgad ek lokalens väggar men nu har lokalen fått en mer ljusare nyans som bland annat framhäver produkterna mer än vad den tidigare kulören gjorde.

Några fler förändringar och nya produkter i butiken är den nya datagondolen där man nu kan se fler utbud av datorer, fler Hi-Fi produkter och att telefonerna finns mer tillgängliga för dom som vill känna på dom, samt att nu finns demonstration av iPad tillgänglig.

Det har även blivit lättare att exponera produkterna, efter att ha fått större yta och på så sätt kunnat dela upp varorna lättare. Radiohuset har även tagit över ID-fotograferingen och dom fotografibeställningar som Pärlfoto tidigare hade.

Kritiken har varit god från besökarna, många nyfikna har varit förbi bara för att ta sig en titt på den ”nya” affären.

TEXT OCH FOTO: ROBIN NILSSON

Om Skribenten
Våra gästskribenter består av personer som intresserar sig för allt som berör Älvsbyn med omnejd. De bidrar med bilder, reportage och artiklar som vi får inskickade. Allt för en ännu mer levande sida.