”Härmed förklarar jag Coop Extra invigt”

19 APR 2012
Skrivet av :
Maj-Britt Lindström, Coops styrelse,
gladdes åt den nya butiken.

Coop Extra i Älvsbyn öppnade dörrarna två timmar senare än vanligt under torsdagen. Anledningen till detta var att den planerade invigningen av butiken gick av stapeln klockan 10:00.


– Jag är väldigt glad över att detta har kommit till Älvsbyn, berättar Maj-Britt Lindström, styrelsemedlem i Coop Norrbotten, som medverkade på invigningen för att berätta om alla nya förändringar som gjorts i butiken.

Maj-Britt Lindström, Helena Öhlund, Jan-Olof ”Janne”
Lindström och Dan Lindvall


På plats fanns även Coop Norrbottens VD Thomas Björk, Driftchefen Dan Lindvall, Älvsbyns framtida Kommunalråd Helena Öhlund och allas våran egna Jan-Olof ”Janne” Lindström, chef på Coop Extra i Älvsbyn.

Helena Öhlund, blivande kommunalråd, klippte till…

Helena Öhlund fick äran att klippa det röda banden, som hölls av Thomas Björk och Janne Lindström. Men innan bandet klipptes passade Helena på att berätta om sin mor som arbetade på Konsum tidigare i livet, ända fram tills Helena kom till världen.

Kunderna strömamde till i mängder…

Efter att invigningen var avklarad öppnades grindarna och kunderna fick komma in och handla. Men strax efter att dom passerat grindarna möttes dom av en glad Janne som glatt delade ut rosor till kunderna.

– Mycket bra, nu är vi mycket nöjda. Kanonfräsch butik om jag får säga det själv, säger Janne efter invigningen.

Kunderna överraskades med rosor.

Affären har genomgått en stor förändring sen ombyggnationens start den 15 augusti 2011. Produktutbudet har ökat, priser har sänkts och man har bytt till energisnåla diskar, ja vi har helt enkelt fått en helt ny affär i Älvsbyn. Och än så länge har kritiken varit positiv.

– Det är ju ett större sortiment. Det är faktiskt roligt att gå omkring nu, bara man börjar hitta det man söker, säger Leif Sundström, en av affärens kunder.

Se fler bilder från invigningen nedan…

TEXT OCH FOTO: ROBIN NILSSON

 

Om Skribenten
Våra gästskribenter består av personer som intresserar sig för allt som berör Älvsbyn med omnejd. De bidrar med bilder, reportage och artiklar som vi får inskickade. Allt för en ännu mer levande sida.