Vernissage ute i det fria

05 MAR 2012
Skrivet av :
Lördagen gick i konstens och kulturens tecken. I ett vackert väder ställde Älvsby Konstförening ut delar av sina verk för allmänheten att beskåda i Älvsbyns torg. 
Bland annat fick man se Vivi-Ann Vesterlunds tavla som representerade Kuwaitkriget från början till slut, Maj-Lis Johanssons målning som påminner om en vacker lila eld, Rikard Ölunds naturtavlor och Niklas Patomellas moderna konst. 
Medarrangörerna i dagens arrangemang var Fritid & Kultur och Älvsby Folkhögskola.
Se fler bilder nedan (klicka på fotografierna blir de större).
TEXT OCH FOTO: ROBIN NILSSON

Om Skribenten
Våra gästskribenter består av personer som intresserar sig för allt som berör Älvsbyn med omnejd. De bidrar med bilder, reportage och artiklar som vi får inskickade. Allt för en ännu mer levande sida.