Vernissage ute i det fria

05 MAR 2012
Skrivet av :
Lördagen gick i konstens och kulturens tecken. I ett vackert väder ställde Älvsby Konstförening ut delar av sina verk för allmänheten att beskåda i Älvsbyns torg. 
Bland annat fick man se Vivi-Ann Vesterlunds tavla som representerade Kuwaitkriget från början till slut, Maj-Lis Johanssons målning som påminner om en vacker lila eld, Rikard Ölunds naturtavlor och Niklas Patomellas moderna konst. 
Medarrangörerna i dagens arrangemang var Fritid & Kultur och Älvsby Folkhögskola.
Se fler bilder nedan (klicka på fotografierna blir de större).
TEXT OCH FOTO: ROBIN NILSSON

Om Skribenten
Frida är en inspirerad tvåbarnsförälder som kan liknas vid en schweisisk armékniv; multifunktionell till max. Förutom idéer producerar hon annonser och artiklar. Brinner för (och med) byaanda och drömmer om världsfred.