Krabban – simhallens nya populära attraktion

07 MAR 2012
Skrivet av :

Sportlov råder i Älvsbyn denna soliga och underbara vecka. Under veckan har Kanis, badhuset och ishallen extra öppet för allmänheten.

Badhuset håller öppet extra mellan 12:00 och 15:00 från måndag till fredag. Bara under tisdagen var drygt 70 människor där och badade. Lekborgen Krabban, den nyintroducerade attraktionen på badhuset, har visat sig vara en rolig sak, både för dom yngre och dom äldre barnen.

Ishallen har öppet måndag till söndag från 11:00 till 12:30 för dom som vill åka som vanligt. Sedan blir det byte och dom som vill lira med puck och klubba är välkomna ut på isen.

För den som vill åka skidor håller personalen på Kanis öppet från 11:00 till 15:30 fram till på söndag, så länge det inte blir kallt ute de vill säga.

Även bowlinghallen finns med på aktivitetslistan. Mellan 14:00 och 15:00, från måndag till lördag, har skolungdomarna chansen att spela för bara halva priset.

För mer tider och information om sportlovsaktiviteterna, surfa in på Älvsbyns hemsida genom att klicka här…

Fler bilder från simhallen nedan…

TEXT OCH FOTO: ROBIN NILSSON

Om Skribenten
Våra gästskribenter består av personer som intresserar sig för allt som berör Älvsbyn med omnejd. De bidrar med bilder, reportage och artiklar som vi får inskickade. Allt för en ännu mer levande sida.