Ewa söker kvinnliga framgångsbyggare i Älvsbyn

20 MAR 2012
Skrivet av :

Ewa Tanmark, Massa Media, är projektledare för ”Kvinnliga framgångsbyggare”.
– Att vara med i projektet är kostnadsfritt förutom att man betalar en anmälningsavgift för maten, det är länsstyrelsen som finansierar det hela och min chef Li Skarin som är grundare för projektet, berättar Ewa.

Ewa välkomnar nu alla älvsbyföretagare till en intressant föreläsning i Folkhögskolan tisdagen den 27 mars mellan klockan 18:00 och 21:00. Li Skarin och Richard Westerberg kommer att berätta om hur du kommunicerar smartare, effektivare och dessutom gratis.

Projeketet ”Kvinnliga framgångsbygagre” finansieras av Länsstyrelsen och Tillväxtverket.

Klicka på annonsen nedan så kommer du till projektets hemsida.

Om Skribenten
Våra gästskribenter består av personer som intresserar sig för allt som berör Älvsbyn med omnejd. De bidrar med bilder, reportage och artiklar som vi får inskickade. Allt för en ännu mer levande sida.