Elin ställer ut sina målningar

01 MAR 2012
Skrivet av :

Konstnären och illustratören Elin Emanuelsson höll vernissage under onsdagen i ABFs lokal. Elin flyttade för några år sedan tillsammans med sin familj från Umeå till Piteå då Elin valt att studera mediedesign vid Musikhögskolan i Piteå. 

Efter något år valde familjen att bosätta sig i Älvsbyn, där dom ännu bor kvar. Efter examination valde Elin att starta det egna företaget ”EE Illustration & Design”. Företaget tillverkar illustrationer för reklam, posters och tidsskrifter.

Målningarna handritar Elin först med tuschpenna, för att sedan digitalisera dom och fixa till dom i photoshop.
– Jag jobbar mycket med mönster och färger. Och mycket linjer, berättar Elin om sin konst.

I två veckor kommer delar utav Elins portfolio finnas att beskådas i ABFs lokal från 09:00 – 16:00.
Mer informatuion hittar du på hennes hemsida: http://www.eeillustration.com

Se några av hennes alster nedan.
TEXT OCH FOTO: ROBIN NILSSON

Om Skribenten
Frida är en inspirerad tvåbarnsförälder som kan liknas vid en schweisisk armékniv; multifunktionell till max. Förutom idéer producerar hon annonser och artiklar. Brinner för (och med) byaanda och drömmer om världsfred.