Elin ställer ut sina målningar

01 MAR 2012
Skrivet av :

Konstnären och illustratören Elin Emanuelsson höll vernissage under onsdagen i ABFs lokal. Elin flyttade för några år sedan tillsammans med sin familj från Umeå till Piteå då Elin valt att studera mediedesign vid Musikhögskolan i Piteå. 

Efter något år valde familjen att bosätta sig i Älvsbyn, där dom ännu bor kvar. Efter examination valde Elin att starta det egna företaget ”EE Illustration & Design”. Företaget tillverkar illustrationer för reklam, posters och tidsskrifter.

Målningarna handritar Elin först med tuschpenna, för att sedan digitalisera dom och fixa till dom i photoshop.
– Jag jobbar mycket med mönster och färger. Och mycket linjer, berättar Elin om sin konst.

I två veckor kommer delar utav Elins portfolio finnas att beskådas i ABFs lokal från 09:00 – 16:00.
Mer informatuion hittar du på hennes hemsida: http://www.eeillustration.com

Se några av hennes alster nedan.
TEXT OCH FOTO: ROBIN NILSSON

Om Skribenten
Våra gästskribenter består av personer som intresserar sig för allt som berör Älvsbyn med omnejd. De bidrar med bilder, reportage och artiklar som vi får inskickade. Allt för en ännu mer levande sida.