Duktiga skidåkare rundade Lomtjärnsparken

03 MAR 2012
Skrivet av :

Drygt 300 barn kom till Lomtjärnsparken under fredagsförmiddagen för att delta i Pelle Tott-loppet. Klockan 09:30 startade det första gänget skidåkare vid Lomtjärnsparkens scen. Årets bana var rejält hal, vilket ledde till att många utav barnen ramlade. Men dom duktiga åkarna brydde sig inte om det utan reste sig istället upp och fortsatte färden. Väl i mål fick barnen pusta ut och njuta av sin välförtjänta medalj. Efter genomfört lopp fick barnen avsluta med fika för att sedan bege sig tillbaka till skolorna.
Förmiddagen bjöd på ett vackert väder med mycket sol och ett par plusgrader.

Här nedan följer ett bildsvep från tävlingen Klicka på bilderna så blir dom större).
TEXT OCH FOTO: ROBIN NILSSON

Om Skribenten
Våra gästskribenter består av personer som intresserar sig för allt som berör Älvsbyn med omnejd. De bidrar med bilder, reportage och artiklar som vi får inskickade. Allt för en ännu mer levande sida.