Dubbla Hat Trick i finaler för ÄMS

30 MAR 2012
Skrivet av :

Vid fredagens Sverige Cup finaler i skotercross visade Älvsbyförare att de siktade högt för att vinna.

Emil Hansson

Detta inte minst i klass Cross Semi Pro Stock där Emil Hansson visade upp ett hattrick i finaler, genom att ta 1:a platser i alla tre finalerna och sluta som segrare.

Christoffer Wikström
Ett framgångsrikt recept som även Christoffer Wikström i klass Cross Sport 600 också visade upp, genom att ta 1:a platser i alla tre finalerna och sluta som segrare.
Mattias Kjellin

I klass Cross Semi Pro Open kämpade Mattias Kjellin tappert, även om det inte blev samma fina resultat som övriga klubbkompisar, men en 3:e plats är väl inget att förringa.

Lars ”Tok Lasse” Lundberg

I samma klass Cross Semi Pro Open kan vi även hitta hemmaföraren Lars ”Tok Lasse” Lundberg som satsade hårt och slutligen gick i mål som sergrare i den tredje finalen och kom på 9:e plats totalt.

Nedan hittar ni de slutliga resultaten i Sverie Cup Finalerna under Fredagen. I morgon körs det SM finalen i Snöskotercross där det kanske kan väntas fler framgångar för Älvsby Motorsällskap.

Text och Foto: Sterling Nilsson

Resultat Sverige Cup (Klicka på resp klass)
Cross Semi Pro Open
Cross Semi Pro Stock
Cross Sport 600
Ungdom 14-16
Ungdom 12-14

Ps! Bildextra från tälingshelgen på Högheden kommer efter morgondagens SM finaler.

Om Skribenten
Våra gästskribenter består av personer som intresserar sig för allt som berör Älvsbyn med omnejd. De bidrar med bilder, reportage och artiklar som vi får inskickade. Allt för en ännu mer levande sida.