Dubbla Hat Trick i finaler för ÄMS

30 MAR 2012
Skrivet av :

Vid fredagens Sverige Cup finaler i skotercross visade Älvsbyförare att de siktade högt för att vinna.

Emil Hansson

Detta inte minst i klass Cross Semi Pro Stock där Emil Hansson visade upp ett hattrick i finaler, genom att ta 1:a platser i alla tre finalerna och sluta som segrare.

Christoffer Wikström
Ett framgångsrikt recept som även Christoffer Wikström i klass Cross Sport 600 också visade upp, genom att ta 1:a platser i alla tre finalerna och sluta som segrare.
Mattias Kjellin

I klass Cross Semi Pro Open kämpade Mattias Kjellin tappert, även om det inte blev samma fina resultat som övriga klubbkompisar, men en 3:e plats är väl inget att förringa.

Lars “Tok Lasse” Lundberg

I samma klass Cross Semi Pro Open kan vi även hitta hemmaföraren Lars “Tok Lasse” Lundberg som satsade hårt och slutligen gick i mål som sergrare i den tredje finalen och kom på 9:e plats totalt.

Nedan hittar ni de slutliga resultaten i Sverie Cup Finalerna under Fredagen. I morgon körs det SM finalen i Snöskotercross där det kanske kan väntas fler framgångar för Älvsby Motorsällskap.

Text och Foto: Sterling Nilsson

Resultat Sverige Cup (Klicka på resp klass)
Cross Semi Pro Open
Cross Semi Pro Stock
Cross Sport 600
Ungdom 14-16
Ungdom 12-14

Ps! Bildextra från tälingshelgen på Högheden kommer efter morgondagens SM finaler.

Om Skribenten
Frida är en inspirerad tvåbarnsförälder som kan liknas vid en schweisisk armékniv; multifunktionell till max. Förutom idéer producerar hon annonser och artiklar. Brinner för (och med) byaanda och drömmer om världsfred.