Älvsbyborna gick miste om trivsamt musikcafé

02 MAR 2012
Skrivet av :

Under torsdagskvällen höll föreningen SMÄKK musikcafé i ABFs lokal. Bara sex (!) personer kom till caféet för att lyssna på sköna tolkningar av musikanterna, varav majoriteten av besökarna var dom som skulle uppträda. 

Janne Martinsson, Andreas Lundquist och Sven-Ove Engström.


Först ut var Andreas Lundquist på sång, Janne Martinsson på gitarr och Sven-Ove Engström på munspel. Grabbtrion inledde med låten ”Halleluhja”, för att sedan följa upp med ”The House of the Rising Sun”, ”Living Next Door to Alice” och ”Sweet Home Alabama”.

Emmelie Brännström gjorde scendebut med den äran.

Sedan var det dags för Emmeli Brännström att göra scendebut. Tillsammans med Janne Martinsson sjöng dom svenska klassiker som ”Brevet Från Kolonien” och ”Flickan och Kråkan”.

Tomas Hedbergs munspelande satt som en smäkk.

Efteråt övertog Thomas Hedberg mikrofonen och bildade bluesduo med Martinsson. Med munspelet i munnen lirade dom svängig blues för publiken. Martinsson fanns även bakom mikrofonen som soloartist under kvällen. Med gitarren i näven sjöng han låten ”Hero of War”.

Trots att många stolar stod tomma i lokalen visade sig ändå kvällen bli ganska så lyckad, att lyssna på sköna tolkningar av sköna låtar medan man fikar är väl inte helt fel?

TEXT OCH FOTO: ROBIN NILSSON

Om Skribenten
Våra gästskribenter består av personer som intresserar sig för allt som berör Älvsbyn med omnejd. De bidrar med bilder, reportage och artiklar som vi får inskickade. Allt för en ännu mer levande sida.