Värme stängde ute kylan

05 FEB 2012
Skrivet av :

Dansen är en kultur, men även gemensamheten är viktig. Det var målet för Mona Vikman och Mona Dahlberg då de arrangerade Dansdragets vuxenfest med Midnightbowling på lördagskvällen.

Utomhus visades det temperaturer på -30 – 32 grader, men innomhus var det varmt och närmare femtiotalet medlemmar som festade loss i glada vänners lag med god mat och gemytlig samvaro på alla sätt och vis.

Björn Söderholm kom från Boden till festen

Ida Lundberg glad damvinnare i midnightbowling

..som bjöd upp till Dans efteråt..

Text och Foto: Sterling Nilsson

Om Skribenten
Frida är en inspirerad tvåbarnsförälder som kan liknas vid en schweisisk armékniv; multifunktionell till max. Förutom idéer producerar hon annonser och artiklar. Brinner för (och med) byaanda och drömmer om världsfred.