Två stora konserter på Storforsens naturscen klara

24 FEB 2012
Skrivet av :
Amanda Fondell.

Det är redan klart med två stora konserter på Storforsens vackra naturscen till sommaren.
Den 7 juli kommer bland andra Idol-vinnaren Amanda Fondell och Sanna Nielsen att medverka i en show. Det kan bli fler kända artister.


– Konserten görs i samverkan med Världsnaturfonden, berättar Randolf Eriksson, näringslivssekreterare och kommunens ansvarige för Storforsenområdet.

Sanna Nielsen.

Elva dagar senare, den 18 juli är det dags för 10-årsjubilerande Diggiloo-gänget att äntra scenen. Årets artister består av; Magnus Carlsson, Charlotte Perrelli, Thomas Petersson, Lotta Bromé, Lasse Holm, The Moniker, Markoolio, Mojje, Jessica Andersson och Magnus Johansson.

Lasse Holm har tidigare förklarat sin kärlek till Älvsbyn och den önskan som alltid finns bland artisterna att få åka till Storforsen trots att den lilla scenen inte ger utrymme för hela den jättelika produktion som sätts upp på de övriga spelplatserna.

Holm lovar att jubileumsåret ska bjuda på mer schlager och humor än någonsin!

Läs mer på: http://budbararen04.blogspot.com/2011/11/svenska-folkets-i-sarklass-mest.html

Om Skribenten
Våra gästskribenter består av personer som intresserar sig för allt som berör Älvsbyn med omnejd. De bidrar med bilder, reportage och artiklar som vi får inskickade. Allt för en ännu mer levande sida.