Sköna beats med D-Lux på Café Storgatan

08 FEB 2012
Skrivet av :

Denna vecka gästades Café Storgatan av hiphopparen Dio ”D-Lux” Intchasso från gruppen ”SvartVitt”. Hiphopparen från Skogås bjöd på sköna låtar med starka texter.
– Det är livsupplevelser. Saker som mina polare har gått igenom, saker som som jag har gått igenom. Livet i min synvinkel, berättade Dio i pausen.


Två utav dom spelade låtarna var ”Längtan”, som är dedikerad till sin dotter Keyla i Luleå, och ”Min Gudinnah”, som är en hyllning till sin kärlek Helena. Även låten ”Måste Gipp” spelades, en låt som Dio släppte för drygt två veckor sedan.
Spelningarna är få för tillfället, men Dio hoppas på fler spelningar i framtiden.

Tidigare bodde Dio i Skogås, en del av Huddinge kommun i Stockholms län. Men efter att ha funnit kärleken Helena beslutade de båda att flytta till Älvsbyn, och tillsammans fick dom dottern Jasmine.
Dio är även aktiv i gruppen SvartVitt och planerar att släppa sin så gott som färdiggjorda platta med sin vapenbroder FiggiNess, det enda som saknas är att mastra låtarna.

Den 21 mars återvänder D-Lux till Café Storgatan för att uppträda, men näste man till rakning är älvsbysonen Jonas Eriksson.

TEXT OCH FOTO: ROBIN NILSSON

Om Skribenten
Våra gästskribenter består av personer som intresserar sig för allt som berör Älvsbyn med omnejd. De bidrar med bilder, reportage och artiklar som vi får inskickade. Allt för en ännu mer levande sida.