Framgångar för Dansdraget i För-VM

14 FEB 2012
Skrivet av :
Maria Engström och Kjell Landström på pallen. Fyra blev
klubbkompisarna Roger Bergman och Mona Dahlberg.

Lördag den 11 februari gick Nord Norska Mästerskapen och för-VM i Fauske, Norge av stapeln. Det var ett stor dansfest som pågick hela dagen och innehöll mängder av olika typer av dans.

 Publiken fick njuta av Boogie Woogie, Folkeswing, Hip Hop, Salsa, Bugg, Rock´n Roll, Lindy Hop, Gutt m/2 jenter dvs Dubbelbugg samt Show och Formation.

I disciplinen Bugg Senior representerades Sverige av 3 par. Efter en spännande final med både en slow och en fast-runda så segrade Claes och Ann-Catrin Bergström från Candanza.

Lagledaren Ida Eklund från Dansdraget Älvsbyn var väldigt nöjd med med sina dansare eftersom veteranerna Kjell Landström och Maria Engström från Dansdraget Älvsbyn fick upp på pallen eftersom dom blev 3:a tätt följda av klubbkompisarna Roger Bergman och Mona Dahlberg som knep 4:e platsen.

Foto: Ida Eklund

Om Skribenten
Våra gästskribenter består av personer som intresserar sig för allt som berör Älvsbyn med omnejd. De bidrar med bilder, reportage och artiklar som vi får inskickade. Allt för en ännu mer levande sida.