Trafikolycka på Altuna

15 JAN 2012
Skrivet av :

Vid 20 tiden på söndagskvällen krockade två personbilar i korsningen Nyvägen – Altunavägen, båda förarna samt en passagerare är förda till sjukhus.

Räddningstjänst, ambulans och polis kallades till platsen. En person i den ena bilen klagade över bensmärtor men satt ej fast, övriga tog sig själva ur fordonen.

Efter olyckan uppstod köer längs Nyvägen från centrum och från Övrabyhållet då vägen var helt avstängd under räddnings och bärgningsarbetet. Vid 21 tiden höll bärgning av fordonen fortfarande på men väntades snart öppnas.

Text och Foto: Sterling Nilsson

Lägg till bildtext

Om Skribenten
Frida är en inspirerad tvåbarnsförälder som kan liknas vid en schweisisk armékniv; multifunktionell till max. Förutom idéer producerar hon annonser och artiklar. Brinner för (och med) byaanda och drömmer om världsfred.