Spurten föll för Daniel

29 JAN 2012
Skrivet av :
Daniel Nordebo/Foto: SVT

Andreas Holmberg, IFK Mora SM segrare efter taight spurtstrid med Daniel Nordebo, Älvsby IF OK med endast 0.2 sekunders marginal.Efter två varv med varierade vägval och ledare i tävlingen kom till slut Daniel Nordebo ikapp Andreas Holmberg ungefär en kilometer innan mål. Men Andreas lyckades hålla undan och vann guldet i dagens SM Jaktstart efter en hård hård spurtstrid.
 – Jag märkte att Daniel kom ikapp mig på slutet men jag gav järnet och det höll, sa Andreas efter målgång.

Trea blev gårdagens vinnare och dagens första startande i jaktstarten Ullrik Nordberg, Bergnaäsets Aik som tyvärr tappade sin ledning men kunde ändå knipa bronset.

Plac/Namn/Klubb/Tid/Diff
1 Andreas Holmberg/Ifk Moras Ok/51:02.0/0.0
2 Daniel Nordebo/Älvsby If Ok/51:02.2/0.2
3 Ulrik Nordberg/Bergnäsets Aik/52:27.3/1:25.3

Om Skribenten
Våra gästskribenter består av personer som intresserar sig för allt som berör Älvsbyn med omnejd. De bidrar med bilder, reportage och artiklar som vi får inskickade. Allt för en ännu mer levande sida.