Spurten föll för Daniel

29 JAN 2012
Skrivet av :
Daniel Nordebo/Foto: SVT

Andreas Holmberg, IFK Mora SM segrare efter taight spurtstrid med Daniel Nordebo, Älvsby IF OK med endast 0.2 sekunders marginal.Efter två varv med varierade vägval och ledare i tävlingen kom till slut Daniel Nordebo ikapp Andreas Holmberg ungefär en kilometer innan mål. Men Andreas lyckades hålla undan och vann guldet i dagens SM Jaktstart efter en hård hård spurtstrid.
 – Jag märkte att Daniel kom ikapp mig på slutet men jag gav järnet och det höll, sa Andreas efter målgång.

Trea blev gårdagens vinnare och dagens första startande i jaktstarten Ullrik Nordberg, Bergnaäsets Aik som tyvärr tappade sin ledning men kunde ändå knipa bronset.

Plac/Namn/Klubb/Tid/Diff
1 Andreas Holmberg/Ifk Moras Ok/51:02.0/0.0
2 Daniel Nordebo/Älvsby If Ok/51:02.2/0.2
3 Ulrik Nordberg/Bergnäsets Aik/52:27.3/1:25.3

Om Skribenten
Frida är en inspirerad tvåbarnsförälder som kan liknas vid en schweisisk armékniv; multifunktionell till max. Förutom idéer producerar hon annonser och artiklar. Brinner för (och med) byaanda och drömmer om världsfred.