SMÄKKtiga toner fyllde Trescoronas lokaler

15 JAN 2012
Skrivet av :
The Bändärs

SMÄKK, Stimulans av Musik inom Älvsby Kommuns Kulturliv, anordnade fest för medlemmarna under lördagskvällen på Trescorona i Älvsbyn.

Kvällen började med ishockey-pub där besökarna hade chansen att följa den spännande matchen mellan Luleå och Frölunda på storbildstv, en match där Luleå vann över Frölunda med 2-1 efter straffläggning på hemmaplan.

Tomas Hedberg

Strax efter 10-tiden startade festen som bjöd på livemusik där de lokala banden lirade och jammade tillsammans för de andra gästerna. The Bändärs feat Janne Martinsson fick äran att kicka igång livemusiken med rock ’n’ roll-låten ”Johnny B Goode” för att sedan följa upp med den svenska raggarkungen Eddie Meduza.

Under kvällen höll även restaurangen öppet för den som var hungrig, och för den som ville fukta strupen mellan låtarna fanns även förfriskningar att införskaffa i den nedre delens öppna bar.

Text och Foto: Robin Nilsson

Om Skribenten
Våra gästskribenter består av personer som intresserar sig för allt som berör Älvsbyn med omnejd. De bidrar med bilder, reportage och artiklar som vi får inskickade. Allt för en ännu mer levande sida.