Ridsporten engagerade sig

17 JAN 2012
Skrivet av :

Jerringprisvinnaren Rolf-Göran Bengtsson fick stöd från hela ridsportssverige med hela 44,6 procent av alla röster.

De Sociala medierna som Facebook har engagerat hela ridsportsverige, facktidningar, ridklubbarnas hemsidor m.fl har uppmanat att rösta, så även här i Älvsbyn.

Svenska Ridsportförbundets har ca 200 000 medlemmar och av dessa är 65 procent under 25 år. I dessa kretsar har det bildat många stora Facebookgrupper som engagerat försökt få så många som möjligt att rösta på Rolf-Göran Bengtsson till Jerringpriset, vilket också tydligen lyckades på måndagskvällen.

Klicka på bilden och läs,se och hör mer (Sveriges Radios Hemsida)

Om Skribenten
Frida är en inspirerad tvåbarnsförälder som kan liknas vid en schweisisk armékniv; multifunktionell till max. Förutom idéer producerar hon annonser och artiklar. Brinner för (och med) byaanda och drömmer om världsfred.