Polisen uppmanar till försiktighet

30 JAN 2012
Skrivet av :

Polisen i Norrbotten vill uppmana till försiktighet då det visat sig att en man under söndagen kontaktat älder personer och utgett sig för att vara polis.
En 96-årig man i Luleå och en 96-årig kvinna i en by utanför Boden har blivit uppringda och fått besök av en man som utgett sig för att vara från polisen. Mannen har frågat efter kontanter och bankomatkort, dock utan att lyckas. Mannen färdas i en mörk mindre personbil.

Signalement på mannen, ca 170 -175 cm, svenskt utseende, ljushårig, i klädd mörka kläder och pratade svenska utan brytning.

Tips eller iakttagelser som kan sättas i samband med dessa händelser kan lämnas till polisen tfn 114 14.

Om Skribenten
Frida är en inspirerad tvåbarnsförälder som kan liknas vid en schweisisk armékniv; multifunktionell till max. Förutom idéer producerar hon annonser och artiklar. Brinner för (och med) byaanda och drömmer om världsfred.