Partners in beauty erbjuder massage och manikyr

27 JAN 2012
Skrivet av :

Under fredagen höll Annette Burström från Calm & Beauty och partnern Jenny Lundberg från Kropp & Själ öppet extra tillsammans för de par som ville skämma bort sig. ”Drömmar är till för att förverkligas” och dagen var fullbokad utan att den annonserats ut.

Medan en av gästerna njuter utav en av Annettes halvkroppsmassager sitter kompisen hos Jenny Lundberg och får sig en SPA-manikyr. Efter en timma byter gästerna sedan plats för att genomgå samma behandling.
– Det kan vara ett perfekt avslut på veckan, säger Annette.

Under vistelsen får gästerna avnjuta ett glas vin och tilltugg, för att sedan gå hem med en goodie bag innehållande olika produkter.

Om detta blir en återkommande sak återstår att se, men för tillfället ser det ljust ut då dagen vart fullbokad på stört, utan annonsering.
– Blir det som vi vill blir det återkommande en gång varje månad, berättar de båda parterna som håller tummarna.

Alla hjärtans dag ligger runt hörnet, och att ge sin flickvän/fru en betald vistelse hos damerna är väl aldrig helt fel? Drömma kan man ju alltid..

Text och Foto: Robin Nilsson

Om Skribenten
Våra gästskribenter består av personer som intresserar sig för allt som berör Älvsbyn med omnejd. De bidrar med bilder, reportage och artiklar som vi får inskickade. Allt för en ännu mer levande sida.