Musiksatsningar fortsätter till slutet av mars

26 JAN 2012
Skrivet av :

Under onsdagskvällen bjöd älvsbytrion Ida Sundström, Kajsa Hansson och Ellen Lennahl på ett vackert framträdande på Café Storgatan.

Caféets gäster fick lyssna på låtar som Stevie Wonders hitlåt ”Isn’t she lovely”, Elton Johns ”Your song” och Taio Cruz’ ”Dynamite”, en låt som tjejerna framförde riktigt bra.

– Det är väldigt blandat, allt från gospel till jazz, berättar gruppen om deras musikstilar som de brukar köra.

Musiksatsningen har precis fått en förlängning då Kjell Tegnelund, Fritids- och kulturchef i Älvsbyns kommun, bestämde sig för att en förlängning var aktuell och nödvändig.

– Jag tycker att det är helt rätt att fortsätta köra nu till slutet av mars, berättade Caféets ägare Charlotta Nilsson och lägger till:
– Vi får väll se om det blir något till höst.

Från och med dagens framträdande kommer musikkvällarna att äga rum på onsdagar istället för fredagar, mest som prov för att se om det blir någon förändring av besökarantalet.

Majoriteten av besökarna har varit vuxna, men Charlotta hoppas att fler ungdomar väljer att komma och lyssna på de som kommer och spelar.

Nästa person som kommer att uppträda på Café Storgatan är den 11 åriga arvidsjaurkillen Simon ”Rehab” Lindgren.

Text och Foto: Robin Nilsson

Om Skribenten
Våra gästskribenter består av personer som intresserar sig för allt som berör Älvsbyn med omnejd. De bidrar med bilder, reportage och artiklar som vi får inskickade. Allt för en ännu mer levande sida.