Vi betalar för att vara med

04 DEC 2011
Skrivet av :Alf Granlund President Älvsby Lions

– Vi tar ingen vinst på det vi samlar in, och vi betalar själv för allt vi gör, så innledde Alf Granlund nyinstallerad president i Älvsby Lions då han hälsade dryga 25 talet medlemmar med respektive välkomna till decembers möte som förlagts till Älvsby Bowlinghall med Midnattsbowling.

Kjell Nilsson berättar..

Sedan blev diverse pressentationer av närvarande, följda av en hel del historieberättande av inte minst nytillträdde presidenten Alf Granlund samt Kjell Nilsson i samband med avnjutandet av middagen.

Som sedan fortsatte med seriespel i bowling i midnattsljus, med en final där även midnattsbowligmästare korades inom Älvsby Lions.

Kjell Nilsson

Sara Risberg

Sture Söderberg

Vid tio tillfällen per år samlas medlemmar i Älvsby Lions för att träffas, planera och ha roligt tillsammans. Mest kända är väl Lejonsymbolen som då förknippas med välgörenhet. Av det som samlas in inom organisationen så är det väldigt små omkostnader (under 1 %) som dras av innan det når de som behöver.

Den 7 maj genomförede Älvsby Lions i samarbete med Älvsbyhus en insamlig som inbringade 181000 som oavkortat gick till Lions Cancerfond i Umeå.

Läs mer här: http://budbararen06.blogspot.com/2011/05/gavan-till-cancerfonden.html

Text och Foto: Sterling Nilsson

Om Skribenten
Våra gästskribenter består av personer som intresserar sig för allt som berör Älvsbyn med omnejd. De bidrar med bilder, reportage och artiklar som vi får inskickade. Allt för en ännu mer levande sida.