Michael Bertilsson ny Affärsområdeschef på Polarbröd

29 DEC 2011
Skrivet av :

Från leksaker till bröd. Michael Bertilsson har utsetts till ny affärsområdeschef på Polarbröd. Han jobbade tidigare som Key Account Manager hos Mattel. Mattel är världens största tillverkare av leksaker. 

I sitt arbete på Mattel var Michael ansvarig för den svenska marknaden och som Key Account Manager var han ansvarig för de största kunderna på den svenska detaljmarknaden.

Michael ansvarar för att nå försäljningsmålen genom förhandlingar, bryta ner marknadsplaner, följa upp och driva allt framåt. Michael är van att arbeta i en internationell miljö, har stor erfarenhet av förhandling samt stark strategisk förmåga.
– Det känns mycket tillfredsställande att vi nu är i mål med ny affärsområdeschef. Michael är en mycket driven person och starkt tävlingsinriktad. Michael är en viktig förutsättning för Polarbröd och vår väg att minska beroendet av konsument Sverige, alltså att bryta ny mark ute i Europa, säger försäljningschef Björn Hägg.

Om Skribenten
Våra gästskribenter består av personer som intresserar sig för allt som berör Älvsbyn med omnejd. De bidrar med bilder, reportage och artiklar som vi får inskickade. Allt för en ännu mer levande sida.