Två lindrigt skadade efter påkörning i Korsträsk

18 NOV 2011
Skrivet av :

Två kvinnor skadades lindrigt vid en bilkollision i Korsträsk vid 14:50-tiden på fredagen. Båda fördes till Vårdcentralen i Älvsbyn för kontroll och vård.

Den ena bilen var på väg att göra en vänstersväng då den andra körde in i bakpartiet.

På platsen var det halt och det finns anledning att uppmana alla bilister att köra försiktigt. Vägarna i länet börjar frysa på. Mellan Hortlax och Blåsmark inträffade en annan olycka på fredagskvällen när en bil fick sladd och kolliderade med ett mötande fordon. I den olyckan skadades ett äldre par.

I den andra bilen färdades tre personer men alla uppges ha klarat sig utan allvarligare skador.

FOTO: EMELIE BERGLUND

Om Skribenten
Frida är en inspirerad tvåbarnsförälder som kan liknas vid en schweisisk armékniv; multifunktionell till max. Förutom idéer producerar hon annonser och artiklar. Brinner för (och med) byaanda och drömmer om världsfred.