Två lindrigt skadade efter påkörning i Korsträsk

18 NOV 2011
Skrivet av :

Två kvinnor skadades lindrigt vid en bilkollision i Korsträsk vid 14:50-tiden på fredagen. Båda fördes till Vårdcentralen i Älvsbyn för kontroll och vård.

Den ena bilen var på väg att göra en vänstersväng då den andra körde in i bakpartiet.

På platsen var det halt och det finns anledning att uppmana alla bilister att köra försiktigt. Vägarna i länet börjar frysa på. Mellan Hortlax och Blåsmark inträffade en annan olycka på fredagskvällen när en bil fick sladd och kolliderade med ett mötande fordon. I den olyckan skadades ett äldre par.

I den andra bilen färdades tre personer men alla uppges ha klarat sig utan allvarligare skador.

FOTO: EMELIE BERGLUND

Om Skribenten
Våra gästskribenter består av personer som intresserar sig för allt som berör Älvsbyn med omnejd. De bidrar med bilder, reportage och artiklar som vi får inskickade. Allt för en ännu mer levande sida.