Öppet hus hos distriktsveterinärerna i Älvsbyn

16 NOV 2011
Skrivet av :
Kelsjuka patienter i form av hundarna Saga och Leila som verkar
uppskatta omvårdnaden från Eva Lidman, Bodil Fåk och
Linda Eriksson.

Distriktsveterinärerna öppnade dörrarna för allmänheten under onsdagen. Besökare fick komma och titta på lokalerna, köpa utvalda produkter till ett lägre pris, ställa frågor till veterinärerna och komma på drop-in vaccination med sin hund eller katt. 


Den 3-åriga finsk spetsen Roy var en utav de som nyttjade detta och tog sig en full vaccination.

I samband med arrangemanget fick besökarna även ta sig en titt på den nya röntgenmaskinen som kliniken införskaffat. En röntgenmaskin som är snabbare och ger en bättre kvalité på bilderna som sedan kan skickas elektroniskt med e-mail till olika djursjukhus om så behövs.

Johanna Follin.

Klinikchefen Katarina Nilsson-Sundström med veterinärerna Bodil Fåk, Eva Lidman och Linda Eriksson tog emot besökarna med ett leende och bjöd på fika till den som var sugen. På plats fanns även foderrepresentanten Johanna Follin som gav tips och råd till de som hade frågor angående fodret.

TEXT OCH FOTO: ROBIN NILSSON

Om Skribenten
Våra gästskribenter består av personer som intresserar sig för allt som berör Älvsbyn med omnejd. De bidrar med bilder, reportage och artiklar som vi får inskickade. Allt för en ännu mer levande sida.