Dubbla bussar från Älvsbyn till Coop Arena

21 NOV 2011
Skrivet av :
Stämningen var på topp i bussen…

14 personer tog den första hockeybussen från Älvsbyn till Coop Arena och matchen mellan Luleå och HV71. Fler behövs om det ska bli någon fortsättning efter nyår.
– Skitbra och bekvämt. Men det brukar alltid behövas några gånger innan älvsbyborna nappar, sa en av supportrarna i bussen.

En anledning till att resenärerna inte blev fler kan också vara att även Korsträsk byaförening chartrat en buss och bjöd sina medlemmar på resan till matchen. I den bussen åkte 28 personer.

Nästa chans kommer redan på onsdag när Luleå spelar mot Linköping. Då hissas även den förre målvakten Jarmo Myllis tröja i taket.

…de fick se Johan Harju kvittera till 1-1…

Önskemålet att hockeybussarna skulle börja rulla igen kom från gymnasieeleverna i samband med årets Ungdomsting. Tråkigt nog fanns inte en enda gymnasieelev med på första resan till Coop Arena trots att alla ungdomar upp till 25 år bjuds på resan!

…och så här nära var Jonas Vihko att ge Luleå ledningen med
2-1. Istället blev det förlust med 1-2 efter förlängning.

Senast i morgon tisdag måste du boka plats för onsdagens match.
Bussen avgår från busstationen i Älvsbyn klockan 17:30.

Priser:

  • Ungdomar upp till 25 år erbjuds ståplatsbiljett inklusive resa för 80 kronor! Sittplatser kan köpas från 150 kronor.
  • Vuxna betalar 170 kronor för ståplatsbiljett inklusive resa. Sittplatser inklusive resa finns från 240 kronor.
  • Bussresan kostar 90 kronor tur och retur för personer med säsongskort eller för dig som redan har skaffat biljett på annat sätt. Matchbiljetten visas upp för chauffören.

Du som åker buss sparar också in parkeringsavgiften på 20 kronor plus att du slipper trängseln i trafiken efter matchen.

Resan bokas hos Granbergs Buss på telefon: 0929-120 20
Bussarna kommer även att stanna till längs Luleåvägen i höjd med Klöverträsk (på parkeringen i svackan). Hemfärd påbörjas 15 minuter efter att matchen slutat.
Läs mer på: http://www.granbergsbuss.se/

Om Skribenten
Våra gästskribenter består av personer som intresserar sig för allt som berör Älvsbyn med omnejd. De bidrar med bilder, reportage och artiklar som vi får inskickade. Allt för en ännu mer levande sida.