Dubbla brons för Petra i SM

04 NOV 2011
Skrivet av :

Lördag den 29 oktober arrangerades Shotokan-SM i Ängelholm och från Älvsby Shotokan Karateklubb var Petra Eriksson på plats för att slåss om medaljplatserna. Det gick riktigt bra och Petra kunde ta hem brons i Kata för både juniorer och seniorer.

– Petra har jobbat stenhårt hela sommaren och hösten och även om hon har presterat bra på tävling tidigare så har det gett positivt resultat i hennes Katas, framförallt när det gäller kraft och attityd, säger Anneli Olofsson.
– Jag har instruerat henne sedan hon var 8 år och redan då visade hon ett starkt intresse och en målmedvetenhet som har hållt i sig hela vägen. Petra har alla förutsättningar att nå riktigt långt.

Närmast väntar Stockholm Karate Open den 5 november och sedan är det SM för alla karatestilar den 2-4 december i Botkyrka och då kommer Petra självklart att vara på plats för att slåss om medaljerna!

Om Skribenten
Våra gästskribenter består av personer som intresserar sig för allt som berör Älvsbyn med omnejd. De bidrar med bilder, reportage och artiklar som vi får inskickade. Allt för en ännu mer levande sida.