Dubbla brons för Petra i SM

04 NOV 2011
Skrivet av :

Lördag den 29 oktober arrangerades Shotokan-SM i Ängelholm och från Älvsby Shotokan Karateklubb var Petra Eriksson på plats för att slåss om medaljplatserna. Det gick riktigt bra och Petra kunde ta hem brons i Kata för både juniorer och seniorer.

– Petra har jobbat stenhårt hela sommaren och hösten och även om hon har presterat bra på tävling tidigare så har det gett positivt resultat i hennes Katas, framförallt när det gäller kraft och attityd, säger Anneli Olofsson.
– Jag har instruerat henne sedan hon var 8 år och redan då visade hon ett starkt intresse och en målmedvetenhet som har hållt i sig hela vägen. Petra har alla förutsättningar att nå riktigt långt.

Närmast väntar Stockholm Karate Open den 5 november och sedan är det SM för alla karatestilar den 2-4 december i Botkyrka och då kommer Petra självklart att vara på plats för att slåss om medaljerna!

Om Skribenten
Frida är en inspirerad tvåbarnsförälder som kan liknas vid en schweisisk armékniv; multifunktionell till max. Förutom idéer producerar hon annonser och artiklar. Brinner för (och med) byaanda och drömmer om världsfred.