Christmas Extravaganza

20 NOV 2011
Skrivet av :

Att Bodens stora nöjesmetropol har blivit Western Farm går inte att ta miste på. Av fjorton Julbord & Julshowen ”Christmas Extravaganza” är åtta redan slusålda. På lördagskvällen var det den andra föreställningen.

Bland alla gäster kunde ett tretiotal Älvsbybor ses och alla var tagna av en – Bedårande Show ! och ett – Gott och rikhaltigt julbord ! säger ett av sällskapen från Älvsbyn när vi träffar dom.

Med en helt ny julshow för året tas man med på en musikalisk resa genom tid och rum, med ett bländande artisteri av Farmens egna skådespelare, som besitter både sång, dans och shownummer i den högre skolan och som i mångt och mycket överglänser många andra turnerande julshower som erbjuds just nu. Stämningen blir fort laddad av att man vill se mer, där tempot och musiken kraftfullt bidrar till detta.

Jonas Lundström VD för Western Farm har själv produserat julshownen tillsammans med sin personal, där han även själv i ett slagkraftigt nummer bjuder på skönsång i ”O helga natt” och får publiken att nästan lätta på taket.

Kvällens gäst Thomas Deutgen var även en del av showen och det måste medges att han kan sjunga rätt så bra även om det är motvilligt, bäst ändå kanske han passade bakom DJ spakarna vid dansen efter showen.

Skall man då sätta ett betyg så bör det bli 4+ av 5.

Sterling Nilsson

Om Skribenten
Våra gästskribenter består av personer som intresserar sig för allt som berör Älvsbyn med omnejd. De bidrar med bilder, reportage och artiklar som vi får inskickade. Allt för en ännu mer levande sida.