Medaljregn över Älvsby Shotokan Karateklubb

25 OKT 2011

Lördag den 22 oktober deltog 10 barn från Älvsby Shotokan Karateklubb i tävlingen Fyrkanten Open som arrangeras varje år av Bodens Karateklubb. Flera av barnen tävlade för första gången och alla tyckte det var jätteroligt och kämpade väl med fina resultat. Totalt fick Älvsbyn med sig 4 guld, 5 silver och 6 brons! (se även bildspel ovan)

Ett härligt som gäng deltog i tävlingen! Från bakre raden från vänster: Evelina Björk, Sara Nilsson, Elsa Lindebris, Hugo Häggström och Kevin Johansson. Främre raden: Hanna Johansson, Marjam Salihi, Linnéa Olofsson, Tobias Lundberg och Svjan-Tristan Köppe. Foto: Anneli Olofsson.

Första klassen för dagen var Kata lag där Älvsbyn deltog med ett lag bestående av Tobias Lundberg, Linnéa Olofsson och Marjam Salihi. De lyckades bra och slutade på en tredjeplats. Foto: Marcel Köppe.

Hanna Johansson och Evelina Björk tog brons i Kata för flickor 10 år. Foto: Anneli Olofsson

I klassen Kata för flickor 11 år vann Cornelia Palmér från Bodens Karateklubb. Övriga pallplatser gick till Älvsbyn där Elsa Lindebris tog silver och Sara Nilsson och Linnéa Olofsson tog brons. Foto: Anneli Olofsson.

Kevin Johansson tävlade för första gången i Kata för pojkar 9 år. Foto: Marcel Köppe.

Tobias Lundberg vann både Kata och Kumite i klassen för pojkar 12 år. Foto: Marcel Köppe.

Marjam Salihi i Kata där hon tog en tredjeplats i klassen för flickor 13 år.

Hugo Häggström lyckades bra i sin första Kumite-tävling och tog en silverplats. Foto: Marcel Köppe.

Elsa Lindebris i rött bälte tog en andra plats i Kumite för flickor 11 år (kort) efter final mot Olivia Steen, Boden. Foto: Anneli Olofsson.

Även Linnéa Olofsson, rött bälte, tog silver i Kumite för flickor 11 år (lång). Här i final mot Cornelia Palmér, Boden. Foto: Anneli Olofsson.

I klassen pojkar 11 år var det Svjan-Tristan Köppe (rött bälte) som regerade. Foto: Marcel Köppe.

Svjan tog guld i både Kata och Kumite! Foto: Anneli Olofsson.

Marjam Salihi kämpade stenhårt ända fram till final där det låg lika ända fram till några sekunder innan slutsignal, då en snöplig varning för mycket slutade med diskning. Resultatet blev ändå en hedervärd andra plats. Foto: Anneli Olofsson.