Mannekänguppvisning för en god sak på Fluxens catwalk

06 OKT 2011
Skrivet av :

Röda Korset i Älvsbyn bjöd nyfikna och intresserade människor på mannekänguppvisning under torsdagseftermiddagen. 
Ett stort antal personer kom till Fluxen för att beskåda de kreationer som modellerna bar på längs catwalken.


Det dök upp vackra kavajer, skjortor, skor, slipsar, tröjor, kjolar ja helt enkelt en rad olika vackra klädesplagg.
Modellerna som visade upp kläderna kom från olika delar utav världen, bland annat från Thailand, Mongoliet och Iran.

Kvalitén på plaggen var superb och priset likaså, en fin kavaj för 75 kronor eller en vacker klänning för under hundringen låter väll inte helt fel? För de som är intresserade att själva införskaffa sig ett plagg finns dessa, plus lite till, att köpa på Röda Korset.

På plats fanns även bössor där älvsbyborna hade chans att skänka en slant till ett välgörande ändamål, de krigsdrabbade Somalia. Var vi kommer ifrån och vad vi har för kulturell bakgrund kvittar, vi har alla rätt att blomstra och få njuta av en vacker framtid.

TEXT OCH FOTO: ROBIN NILSSON

Se fler bilder från mannekänguppvisningen nedan. Klicka på fotografierna så blir de ännu större.

Om Skribenten
Våra gästskribenter består av personer som intresserar sig för allt som berör Älvsbyn med omnejd. De bidrar med bilder, reportage och artiklar som vi får inskickade. Allt för en ännu mer levande sida.