Konsert i höstens tema lockade stor publik till folkhögskolan

27 OKT 2011
Skrivet av :Kulturskolan och estetprogrammets elever bjöd publiken på höstkonsert under tisdagskvällen. Drygt ett 40-tal personer fyllde Folkhögskolans matsal för att fika och lyssna på eleverna. 


Publiken fick avnjuta en timmes musik i alla valörer. Det bjöds på bland annat en cover till låten ”What Are Words” som i original sjungs av Chris Medina, ett trumpetsolo som bodendottern Fanny bjöd på, Ellen sjöng låten ”Nu har jag fått den jag vill ha”, estetprogrammets seniorer spelade Lisa Nilssons låt ”Säg det igen” och Pop & Rockskolan visade vad dom gick för.

Även estetprogrammets kör, som består utav två stycken seniorer, bjöd på låten ”Somewhere over the rainbow”, något som skapade en härlig rysning genom kroppen.

Till sin hjälp hade musikanterna kulturskolans lärare som hjälpte till att ackompanjera låtarna, förutom Pop & Rockskolan som körde på egen hand.

Efter att kvällens sista låt spelats, som för övrigt sjöngs på franska, berättade Börje Andersson att det kommer att dyka upp fler konserter i framtiden. Börje lade till att en julkonsert inte var helt omöjligt.

Men något mer som berättades var att kulturskolan har kommit upp i drygt 170 elever, något som gav fina applåder.

Se fler bilder från konserten nedan.

TEXT OCH BILD: ROBIN NILSSON

Om Skribenten
Våra gästskribenter består av personer som intresserar sig för allt som berör Älvsbyn med omnejd. De bidrar med bilder, reportage och artiklar som vi får inskickade. Allt för en ännu mer levande sida.