Anettes dröm blir verklighet!

03 OKT 2011
Skrivet av :

Calm And Beauty är det senaste tillskottet bland nystartade företag i Älvsbyn. Den drivande kraften bakom detta lugna och harmoniska företag är Anette Burström, som nog många stött på inom sjukgymnastiken i Älvsbyn. 


Anette är en sprudlande kvinna, med en energi och kraft som smittar, och här i sin borg på Bäckgatan 18 (fd Skogsstyrelsen) är ledorden – att försöka behandla alla som hon själv vill bli behandlad.

Anette berättar med stort engagemang om hennes vilja att hjälpa och få andra människor att må bättre. Att äntligen kunna möta sina kunder på hennes vis, att få känna tillfredställelse på sitt arbete och att kunden som lämnar henne är nöjd är mycket viktigt.

– Det är nog så att jag trivs allra mest när mina kunskaper och jag som person får utmanas. Att jag får växa med uppgifter som korsar min väg, säger Anette Burström med ett härligt leende på sina läppar.

Hos Anette på Calm And Beauty kan du till exempel få hjälp med bedömningar för dina besvär och behandling i form av bland annat avspänning, massage, akupunktur men också rådgivning med hudvård och make up. Läs mer på www.calmandbeauty.se 


TEXT OCH FOTO: LOTTA NILSSON

Om Skribenten
Våra gästskribenter består av personer som intresserar sig för allt som berör Älvsbyn med omnejd. De bidrar med bilder, reportage och artiklar som vi får inskickade. Allt för en ännu mer levande sida.