Anettes dröm blev verklighet

08 OKT 2011
Skrivet av :

På lördagsförmiddagen öppnade Anette Burström upp sitt nystartade företag i Älvsbyn, Calm and Beauty genom att bjuda in till öppet hus.

Det var trångt bland besökarna i de 60 kvadratmeter stora lokalerna på Bäckgatan och mitt bland alla stod Anette med energi och kraft som smittade av sig.

En av hennes första drömmar var att bli sjukgymnast och så blev det våren 2003. Nästa dröm var att få arbeta som distriktsgymnast på orten och det gjorde hon från våren 2004 fram till 2011.

Hon har även arbetat som fristående hudvårdskonsult sedan 2005 och under denna tid har drömmen om egen verksamhet växt sig starkare och tydligare.
Att arbeta som sjukgymnast känner hon verkligen som sitt kall och hon tycker om att försöka hjälpa andra personer.

Företaget Calm and Beauty bildades sommaren 2011 av av Anette, utifrån att våga satsa på sina drömmar som funnits under flera år. Företaget står för kvalitet och möjligheten för kunden att själv vara delaktig i sin behandling.

Hennes starka sidor är nog envisheten och strävan att nå uppsatta mål. Men även sitt sätt att kunna möta andra människor. Därför känns Calm and beauty som ett företag som Anette Burström känner att hon kan stå för och följa regeln att försöka behandla alla som hon själv vill bli behandlad.

Text och Foto: Sterling Nilsson

Om Skribenten
Våra gästskribenter består av personer som intresserar sig för allt som berör Älvsbyn med omnejd. De bidrar med bilder, reportage och artiklar som vi får inskickade. Allt för en ännu mer levande sida.