Uppföljaren som håller måttet

01 SEP 2011
Skrivet av :

Jägarna 2 har Norrlandspremiär  imorgon Fredag så även här i Älvsbyn på Forum. Redan nu så talar allt för att Kjell Sundvall överträffar sin första kassapjäs med sin Jägarna 2. Först nästa fredag får övriga Sverige se filmen.

Redan efter Världspremiären i Överkalix för två veckor har det skrivits spaltkilometer om den nya Jägarna 2, även många filmwebbar och bloggar hyllar filmen för att den inte är en blaskig uppföljare av ettan, utan den ger mycket god valuta för pengarna.

Handlingen i stort: Det har gått 15 år sedan Erik (Rolf Lassgård) tragiskt tvingades lämna sin polistjänst i Norrland.
Ett brutalt brott i hans hembyggd får honom nu motvilligt att återvända.
Men det som från början såg ut som ett rutinuppdrag utvecklar sig steg för steg till en värre mardröm än Erik någonsin kunnat ana..

Regi:Kjell Sundvall

Skådespelare:
Rolf Lassgård
Peter Stormare
Kim Tjernström
Annika Nordin
Lo Kauppi
m.fl.

Speltid:
2 tim 9 min

Se fimtrailer nedan.

Se även intervju med Rolf Lassgård och Peter Stormare:

Om Skribenten
Våra gästskribenter består av personer som intresserar sig för allt som berör Älvsbyn med omnejd. De bidrar med bilder, reportage och artiklar som vi får inskickade. Allt för en ännu mer levande sida.