Tjejkväll och mingelsuccé bland Blommor och Ting

22 SEP 2011
Skrivet av :

Trots dystert väder utomhus var det solskensglada och glittrande ansikten som minglade runt på tjejkvällen hos Blommor & Ting under onsdagskvällen.


Över 30 damer drack och åt gott medan dom tittade på vackra smycken från Smycka i Piteå, fick naglarna fixade av Susanne Öhman-Marklund från företaget High Score Design och ögonbryna plockade av Traecy Verdejo från Clip In.

Under kvällens gång lottades det även ut priser bestående av bland annat kuddfodral, schampo & balsam, presentkort på Clip In samt ett superhemligt pris där vinnaren fick åka bil med stil.

Kvällen bjöd på en trevlig stämning. Damerna verkade trivas bra utan karlarna och redan nu planeras det för fullt inför nästa träff som troligen blir av upp nån gång i vinter.

Sagt under kvällen:

Viktoria Åberg

– Det är roligt att komma ut och göra tjejgrejer, sa Viktoria Åberg som visade upp ett par örhängen från Laila Bagges kollektion.

– Rätt kul att det händer något, tyckte Anne Jonsson från Klöverträsk, som kom med sina vänner.

Anne Jonsson och Kicki Johansson.

– Jätte billigt och jätteperfekt, tyckte väninnan Kicki Johansson, som hade köpt en ny sjal och fixat ögonbrynen hos Traecy Verdejo.

Anita Sundberg.

– Det är roligt att dom tar initiativ och hittar på något sånt här. Det är trevligt med en tjejkväll, sa älvsbybon Anita Sundberg.

Susanne Rånes.

Traecy Verdejo, Sara Nordberg, Susanne Öhman-Marklund och Åsa Carlzon trivdes som humlor i en blomrabatt.

– Det är jätt trevligt, hoppas att det blir fler kvällar, sa Susanne Rånes, medan hon fick naglarna fixade av Susanne Öhman-Marklund.

Linda Hedström (t.v) fick åka limousine.

– Jag är chockad, men det känns bra, berättade Linda Hedström, som vann det hemliga priset som bestod av en limousintur med Leif Wiklund.

– Det har varit en succé med ett stort intresse, bättre än vi trodde, sa Åsa Carlzon, som har redan börjat planera en ny tjejkväll någon gång i december.

– Jag måste då säga att dom är trevliga älvsbyborna, berättade Sara Nordberg från Smycka i Piteå, som var väldigt sugen på att återkomma fler gånger.

Nedan finns kvällen förevigad genom ett stort antal bilder:

TEXT OCH FOTO: ROBIN NILSSON

Limousine-Kungen själv!

Om Skribenten
Våra gästskribenter består av personer som intresserar sig för allt som berör Älvsbyn med omnejd. De bidrar med bilder, reportage och artiklar som vi får inskickade. Allt för en ännu mer levande sida.