Tjejkväll i Älvsbyn lockade många besökare – även män och barn

29 SEP 2011
Skrivet av :

Under torsdagens vackra kväll var det dags för september månads andra tjejkväll att ta plats i Älvsbyn. 
Klockan 18:00 öppnade köpmänen affärerna än en gång för dagen, men den här gången speciellt för kvinnorna. 
Men arrangemanget lockade även ut flera män (!) och barn på byn.

Affärerna lockade med många fina erbjudanden till damerna som vandrade runt i butikerna och tittade. Blommor & Ting, Floristen, Sportringen, Älvsby bokhandel, Gårdings och Handplockat är bara några utav affärerna som höll kvällsöppet med fina erbjudanden.

Vid start bjöds även besökarna på att beskåda unga och duktiga dansare som till musik visade stor talang. Överallt längs Storgatan fanns både yngre och äldre damer som skrattade och diskuterade med varandra, även många utav affärerna var fulla av glada människor.

Som åskådare skulle jag nog säga att kvällen blev lyckad.

Se fler bilder frånkvällen nedan…

TEXT OCH FOTO: ROBIN NILSSON

Om Skribenten
Våra gästskribenter består av personer som intresserar sig för allt som berör Älvsbyn med omnejd. De bidrar med bilder, reportage och artiklar som vi får inskickade. Allt för en ännu mer levande sida.