Nils samlar alla evenemang i Älvsbyn i en välstrukturerad kalender

02 SEP 2011
Skrivet av :

Evenemangskalendern Upplev Älvsbyn, www.upplevalvsbyn.se, riktar sig både till människor boende i Älvsbyn och de som av en eller annan anledning besöker kommunen.

Nils Nilsson är mannen bakom Älvsbyns nya evenemangskalender som även vi på www.alvsbyn.just.nu använder oss av.– Man ska snabbt och enkelt kunna få reda på vad som händer i byn. Målet är att näringslivet, föreningarna och kommunen ska lägga till evenemang och aktiviteter och på detta sätt få en uppdaterad eventkalender, säger upphovsmannen Nils Nilsson.

Evenemangskalendern hittar du även på www.alvsbyn.just.nu (både i menyn högst upp på startsidan och till höger under länken ”Evenemang”)

En annan tanke som Nilsson har är att öka interaktionen med besökaren via sociala medier i form av t.ex. Facebook och Google+.
– Jag siktar även på att få mer liv i sidan med hjälp av bilder, säger Nilsson, som anlitat en duktig fotograf.

För alla er som har ett event på gång är Upplev Älvsbyn en utmärkt marknadsföringskanal. Ni lägger snabbt och enkelt in er egen information.

Om Skribenten
Våra gästskribenter består av personer som intresserar sig för allt som berör Älvsbyn med omnejd. De bidrar med bilder, reportage och artiklar som vi får inskickade. Allt för en ännu mer levande sida.