Lyckad helg för Hilda och Lydia vid hopptävlingar i Gällivare

06 SEP 2011
Skrivet av :
Lydia Wikström tävlade framgångsrikt i Gällivare.

Lokala och regionala tävlingar arrangerades på Ridklubben Dundret. Från ÄRF deltog Lydia Wikström och Hilda Öhman.
Hilda Öhman gick felfritt i avd b på 110 cm, vilket innebär att hon kvalat till ungponny SM i år. För Lydia Wikströms del var det också en bra helg. Med ponnyn Van Diesel så knep hon en 3:e plats i 100 klassen, och Söndagen knep hon 1:a platsen även där på 100 cm klassen.
Med ponnyn Oldehuis Dandelion knep Lydia en första plats i 110 cm klassen på fredagen, och lördagen resulterade i en 2:a plats i samma höjd.
En lyckad helg för Älvsby ekipagen helt enkelt.

Om Skribenten
Våra gästskribenter består av personer som intresserar sig för allt som berör Älvsbyn med omnejd. De bidrar med bilder, reportage och artiklar som vi får inskickade. Allt för en ännu mer levande sida.