Kastades av tåget och gav sig ut på stöldräd i Älvsbyn

01 SEP 2011
Skrivet av :
Fick inte vara kvar på tåget. Då gav sig männen ut på stöldturné i Älvsbyn.

Två män greps i Älvsbyn för stöld under torsdagen. De fördes till Piteå för förhör och anhölls senare på kvällen av åklagare.

Enligt tidningen NSD hade de båda männen kastats av tåget i Älvsbyn. Varför framgår inte.

Därefter ska de ha gett sig ut på en stöldrajd på samhället. Men efter tips från allmänheten och framgångsrik spaning av polisen kunde de gripas i centrala Älvsbyn. Männen hade då stöldgods som kunde kopplas till de anmälda inbrotten.

Om Skribenten
Frida är en inspirerad tvåbarnsförälder som kan liknas vid en schweisisk armékniv; multifunktionell till max. Förutom idéer producerar hon annonser och artiklar. Brinner för (och med) byaanda och drömmer om världsfred.