Kastades av tåget och gav sig ut på stöldräd i Älvsbyn

01 SEP 2011
Skrivet av :
Fick inte vara kvar på tåget. Då gav sig männen ut på stöldturné i Älvsbyn.

Två män greps i Älvsbyn för stöld under torsdagen. De fördes till Piteå för förhör och anhölls senare på kvällen av åklagare.

Enligt tidningen NSD hade de båda männen kastats av tåget i Älvsbyn. Varför framgår inte.

Därefter ska de ha gett sig ut på en stöldrajd på samhället. Men efter tips från allmänheten och framgångsrik spaning av polisen kunde de gripas i centrala Älvsbyn. Männen hade då stöldgods som kunde kopplas till de anmälda inbrotten.

Om Skribenten
Våra gästskribenter består av personer som intresserar sig för allt som berör Älvsbyn med omnejd. De bidrar med bilder, reportage och artiklar som vi får inskickade. Allt för en ännu mer levande sida.