Jägarna 2 slår rekord

05 SEP 2011
Skrivet av :

I Fredags hade JÄGARNA 2 biopremiär i Norrland, där den har gått för utsålda hus hela helgen. Filmen sågs av hela 20.235 besökare och hamnade på biotoppens andra plats.

JÄGARNA 2 hade sin urpremiär den 17 augusti i Överkalix där fantastiska 2.707 sett filmen, vilket är 79,8% av befolkningen. Inklusive helgens besök har nu totalt 22.942 personer sett filmen.

Peter Possne, producent: ”Jag har under mina 26 år i branschen inte varit med om något liknade . Att en så geografiskt begränsad premiär har tagit en film till den svenska biotoppens andra plats är smått fantastiskt. Jag ser nu fram emot den stora nationella biopremiären på fredag då övriga landet får möjlighet att se filmen”.

JÄGARNA 2 hade under helgen premiär på följande orter: Adak, Arjeplog, Arvidsjaur, Boden, Brunflo, Gideå, Gällivare, Härnösand, Jokkmokk, Järpen, Kalix, Kiruna, Kramfors, Luleå, Lycksele, Långsele, Malå, Norsjö, Näsåker, Pajala, Piteå, Skelleftehamn, Skellefteå, Sollefteå, Storuman, Sundsvall, Söråker, Umeå, Vilhelmina, Vännäs, Åmsele, Ånge, Åsele, Älvsbyn, Örnsköldsvik, Östersund och Övertorneå.

Biopremiär i övriga landet 9 september.

Om Skribenten
Våra gästskribenter består av personer som intresserar sig för allt som berör Älvsbyn med omnejd. De bidrar med bilder, reportage och artiklar som vi får inskickade. Allt för en ännu mer levande sida.